Giv os et “Like”!
Besøg vores Facebook side »
 

Lavpris abonnement

LAVPRIS abonnement

Hos CLUBTAN kan du abonnere på sol og spare en masse penge!

Hvis du ikke allerede har en brugerprofil kan du nemt og hurtigt oprette et abonnement gennem vores automat, som står i næsten alle CLUBTAN solcentre – Se alle centre med LAVPRIS abonnement KLIK her.

Du kan betale med dankort, visa, visa electron, mastercard, mastercard debit og kontanter.

Det er ganske gratis at oprette sig som bruger og du kan på abonnementerne vælge en bindingsperiode på hhv. 1, 3 eller 6 måneder.

Skulle du have nogle spørgsmål vedr. abonnementet er du meget velkommen til at tage kontakt til os, men inden du ringer bør du tjekke vores “Ofte stillede spørgsmål” nedenfor eller læse betingelser HER.

Kom så tit du vil, men tænk dig om og undgå overforbrug*.

*maks. 50 kr. pr. behandling hver 2. dag.

Du kan betale med dankort, visa, visa electron, mastercard, mastercard debit og kontanter.

Du opretter dig på bookingautomaten i centret.

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind. På skærmbilledet, hvor du vælger solkabine, skal du trykke på den store knap ”lavpris” i øverste højre hjørne.

Hvis du ikke er medlem bliver du automatisk spurgt, når du opretter dig.

Du må tage for 50 kr. pr. gang. Det afhænger af prisen på den sol du vælger, hvor mange minutter det svarer til.

Hvis centret har et kampagnetilbud, kan du stadig benytte tilbuddet, men kun på de minutter du køber ud over dit abonnement som dækker de første 50kr. Dvs. de første 50kr som du vælger tid for på dit LAVPRIS abonnent udregnes til normalprisen.

Du kan kun opsige på bookingautomaten. Log ind på din brugerkonto og på den skærm hvor du vælger solkabine trykker du i nederst i højre hjørne på “ret profil”. Tryk så på punktet med abonnement. Vær opmærksom på at opsigelsesvarslet er løbende måned + 30 dage.

Du har evt. valgt mere tid end 50kr ELLER,

Du er ikke logget ind med fingeraftryk men med brugernavn og password. Man skal logge ind med fingeraftryk for at benytte LAVPRIS ELLER,

Du har taget sol indenfor 48 timer. DET STÅR I TOPPEN af betalingsskærmen, hvornår du kan sole igen.

Dit medlemskab er kun gyldig i det center det er oprettet i og gælder ikke i andre centre

Abonnementet kan til enhver tid opsiges på automaten med et opsigelsesvarsel på løbende måned + 30 dage, dog tidligst med virkning fra udløbet af den aftalte minimumsperiode.

Ja, ved oprettelse betaler du for resten af måneden, for at det virker med det samme. Derefter følger bindingens fulde måneder.

Ved oprettelse forsøger systemet at oprette en BetalingsService aftale, hvis dette ikke lykkes, beder systemet dig om at opdatere dine oplysninger, så det kan forsøges igen. Vær opmærksom på at nogle typer konti ikke tillader BetalingsService, fx hvis man er under 18 eller står i RKI. Hvis der ikke kan trækkes via betalingsservice bliver beløbet i stedet trukket via kreditkort.

Hvis dit kreditkort udløber, beder systemet dig automatisk om at opdatere kortet efter login.

Tilmeld abonnement »