Giv os et “Like”!
Besøg vores Facebook side »

Valentines Day
❤️ VI FEJRER VALENTINES DAY - d. 13. & 14. februar ❤️

SCOR skønhed og selvforkælelse:
👉 30% PÅ SOL begge dage*

Tilbuddet er til alle der har en brugerkonto eller opretter en gratis brugerkonto i ovenstående center.

Hos CLUBTAN får du også:
👉 Gratis Aftersun lotion.
👉 Hudtype scan for sikker soltid.
👉 Gratis brugerkonto.

Fokæl dig selv yderligere og få "Fri Sol" fra KUN 139,- kr/md., hvis du tegner et Lavpris Abonnement. Læs mere på www.clubtan.dk
- Tilmeld dig her: https://signup.clubtan.dk/start

Lavpris Abonnement giver adgang til sol hver anden dag for 50,- uden yderlige betaling end de 139,- kr/md.

* - der gives ikke rabat på sol dækket af abonnement.

CLUBTAN - We make you shine!
... Se mereSe mindre

2 uger siden

Vis foregående kommentarer

Hej Clubtan. Jeg har abonnent hos jer, men jeg har aldrig fået aktiveret min konto. Min mail adr. er lukket ned, så kan i evt sende mig login oplysninger her på fb.? Håber jeg for vil gerne igang NU :) Kh Maiken Ringbo Nielsen

1 uge siden

1 Reply

Avatar

Hvorfor er det ikke alle centre, at i har aftersun lotion? Jeg har abonnement på thorvaldsensgade i Århus C og savner det der ☺️✌🏼 Clubtan Sol & Wellness Danmark

1 uge siden

2 Replies

Avatar

Mustafa Yerlikaya Yes yes

2 uger siden   ·  1
Avatar

Yeliz Bakir 😍

2 uger siden
Avatar

Camilla Christine Bundgaard Anker 😏

2 uger siden
Avatar

Kommentér på Facebook

 

Fakta sollys

De 8 gyldne soltips

1. Overhold de bruningstider der anbefales til netop din hudtype, så får du en smuk og holdbar kulør!

2. Fjern al kosmetik og parfume inden solbehandling, parfume kan give varige misfarvninger i huden!

3. Benyt kun solarium én gang om ugen og undgå anden form for solbadning samme dag!

4. Har du mange leverpletter, spørg da din læge, hvordan du skal forholde dig til sol og solarium!

5. Benyt altid solariebriller!

6. Hold ca. fire ugers pause fra solen hvert år!

7. Vær forsigtig med solbehandlinger samtidig med indtagelse af medicin. Mange lægemidler forhøjer UV-følsomheden i huden, og kan derfor føre til solbrændthed. Spørg din læge til råds, hvis du er usikker!

8. Tag eventuelle smykker af inden solbehandling – Derved undgås mulige allergiske reaktioner, hvide pletter og striber!

For det meste opstår disse hvide pletter på skulderbladene eller ovenfor bagdelen, og er forårsaget af kroppens tryk, når man ligger i solariet. Ved trykket hæmmes blodkredsløbet på disse områder af kroppen. Disse områder bliver ikke brune, fordi blodet ikke tilfører den for bruningen, nødvendige ilt.

TIP: Drej om på maven, når halvdelen af behandlingstiden er gået, så vil disse udsatte områder også blive brune.

Solskoldning forårsages af overeksponering af UV-stråler. Hvis du bliver skoldet, skal du holde en pause med al solbadning, indtil hudens rødmen forsvinder. Hvis du ligefrem bliver øm og forbrændt, kan fornemmelsen lindres med en almindelig smertestillende tablet, såsom Panodil, Pamol eller lign.
Tag evt. bad i køligt eller lunkent vand i et kvartérs tid, dette frigiver varmen fra huden.
Smør dig i en god fugtighedscreme, gerne Aftersun – og allerhelst en lotion med Aloe Vera, som er fantastisk til lettere forbrændinger.

Brugbar information om sollys

Sol

En smuk bruning skal ske behersket og trinvis. Det er vigtigt at finde ud af, hvilken hudtype man har, og at den anbefalede bruningstid og dosis ikke overskrides.
Med 8-10 behandlinger i et solarium, opnås sædvanligvis et smukt bruningsresultat.

Ved længere tids pause fra solen – anbefales det at starte forfra med tid og dosis.

Gå forsigtigt frem

En moderat UV bestråling opbygger en beskyttelsesbarriere i huden. De indtrængende UV-B stråler, stimulerer dannelsen af melanin, som så omgiver cellekernen og kommer til at virke beskyttende.

UV-B strålerne fortykker desuden overhuden og forhindrer, at mængden af UV lys ubegrænset kan trænge ned i de dybereliggende hudlag.

Solbehandlinger i et solarium kan være en forberedelse til en ferie i solen, men det skal ske langsomt og altid uden solskoldning. En opbyggelse af basisfarve tager 3-4 uger. Så er der, alt efter dosis, opbygget en lysbeskyttelsesfaktor fra 4 til 8. Anbefalet solbadning i denne periode, er en til to gange om ugen.

Hvor hyppigt

Vi anbefaler max. 50 solbehandlinger pr. år. Det gælder både i den udendørs sol og i solarium. Mellem de enkelte solbehandlinger, skal der gå mindst 48 timer. Flere gange sol indenfor samme døgn, kan føre til uhensigtsmæssig rødmen eller en direkte solskoldning.

Farveforskel

Det er genetiske faktorer, der afgør om man bliver hurtigt og meget brun eller ej, idet vi er født med en arveligt bestemt hudfarve. De pigmentdannende cellers evne til at danne mere eller mindre pigment, afhænger heraf.
Der er områder på kroppen som har færre bruningsceller end den øvrige hud f.eks. på indersiden af armene. Andre områder, som f.eks. ansigtet, har et tykkere hornlag og bliver derfor vanskeligere brun. Da ansigtet er udsat for solen hele året, mere eller mindre – tjener dette hornlag som beskyttelse på UV-B.

Udendørs sol eller solarie?

Ved solbehandling i et solarium, anvendes et sollignende spektrum. I modsætning til den udendørs sol, er der et tidskontrolleret og hudtype tilpasset behandlingsmiljø. Lyssammensætningen forbliver konstant her.
I den udendørs sol ændres bestrålingsintensiteten.

Når din hud udsættes for ultraviolet lys (UV-lys) får den en brun eller rødlig farve.
Farvedannelsen er uafhængig af, om det er den udendørs eller den indendørs sol, som du påvirkes af. Der findes tre typer af ultraviolette stråler: UV-A, UV-B og UV-C.

UV-C stråler

UV-C strålerne, er meget farlige og kan forårsage stor skade på din hud. Du bliver dog ikke udsat for UV-C stråling i Clubtan’s solarier. UV-C bestrålingen er faktisk hovedårsagen til den store bekymring omkring nedbrydelsen af ozonlaget, idet at ozonlaget bort-filtrerer de fleste UV-C stråler.

UV-B stråler

UV-B strålerne, er lidt venligere mod vores hud, men kan dog stadig skolde os ved for stor udsættelse af sollys.

Der er dog også visse gode ting ved denne stråling, da den stimulerer produktionen af D-vitamin, hvilket bl.a. kan forebygge knogleskørhed, diabetes og lavt immunforsvar.

UV-A stråler

UV-A strålerne, er den bedste af de tre, og er samtidig ansvarlig for den smukke brune pigmentering i din hud. UV-A forårsager ikke skoldningen, med undtagelse af ekstreme tilfælde ved meget sart hud eller overeksponering.

CLUBTAN® benytter kun de allerbedste rør og solarier, for at sikre dig det optimale bruningsresultat. Alle vore sole har UV-filtre, der gør det mere kontrolleret, at solbade hos CLUBTAN®.

Subscribe on sun »