Giv os et “Like”!
Besøg vores Facebook side »

Valentines Day
❤️ VI FEJRER VALENTINES DAY - d. 13. & 14. februar ❤️

SCOR skønhed og selvforkælelse:
👉 30% PÅ SOL begge dage*

Tilbuddet er til alle der har en brugerkonto eller opretter en gratis brugerkonto i ovenstående center.

Hos CLUBTAN får du også:
👉 Gratis Aftersun lotion.
👉 Hudtype scan for sikker soltid.
👉 Gratis brugerkonto.

Fokæl dig selv yderligere og få "Fri Sol" fra KUN 139,- kr/md., hvis du tegner et Lavpris Abonnement. Læs mere på www.clubtan.dk
- Tilmeld dig her: https://signup.clubtan.dk/start

Lavpris Abonnement giver adgang til sol hver anden dag for 50,- uden yderlige betaling end de 139,- kr/md.

* - der gives ikke rabat på sol dækket af abonnement.

CLUBTAN - We make you shine!
... Se mereSe mindre

2 uger siden

Vis foregående kommentarer

Hej Clubtan. Jeg har abonnent hos jer, men jeg har aldrig fået aktiveret min konto. Min mail adr. er lukket ned, så kan i evt sende mig login oplysninger her på fb.? Håber jeg for vil gerne igang NU :) Kh Maiken Ringbo Nielsen

1 uge siden

1 Reply

Avatar

Hvorfor er det ikke alle centre, at i har aftersun lotion? Jeg har abonnement på thorvaldsensgade i Århus C og savner det der ☺️✌🏼 Clubtan Sol & Wellness Danmark

1 uge siden

2 Replies

Avatar

Mustafa Yerlikaya Yes yes

2 uger siden   ·  1
Avatar

Yeliz Bakir 😍

2 uger siden
Avatar

Camilla Christine Bundgaard Anker 😏

2 uger siden
Avatar

Kommentér på Facebook

 

Sol kan forebygge kræft

Sol kan forebygge kræft

Ny forskning tyder på, at sol i begrænsede mængder kan være med til at forebygge kræft. For meget sol kan dog have modsatte virkning.

Flere undersøgelser pe-ger i retning af, at det virker forebyggende mod kræft, hvis man har et passende niveau af D-vitamin i blodet. Det gælder blandt andet tyktarmskræft, bryst-kræft og prostatakræft. D-vitamin får man primært ved at opholde sig i solen. Men for meget slikken sol kan give kræft i huden. Derfor gælder det om ikke at overdrive. Det skriver Kræftens Bekæmpelse.

15 minutter to eller tre gange om ugen med frit ansigt og bare arme. Så længe skal de fleste voksne danskere opholde sig i solen i sommermånederne for at danne nok D-vitamin. På den tid kan de fleste nå at opbygge et lager af D-vitamin til at tære på om vinteren, når der er færre soltimer og mindre kraft i solens stråler.

Hvordan D-vitamin-niveauet ligger hos danskerne ved forskerne ikke præcist.

»D-vitamin er genstand for stor debat blandt læger og kostforskere. Nogle mener, at vi får alt for lidt D-vitamin, mens andre advarer om det modsatte,« siger cand. scient. Anja Olsen, Kræftens Bekæmpelse.

En undersøgelse blandt bloddonorer viser dog, at op imod en tredjedel har for lavt indhold af D-vitamin i blodet om vinteren. Det tal er betydeligt mindre om sommeren, viser undersøgelsen. Desuden ved man, at ældre mennesker har betydeligt lavere blodniveau af D-vitamin.

Ud over solbadning kan man også få D-vitamin via kosten. Det er især fede fisk som laks og sild, der er gode D-vitaminkilder, men også kød, mejeriprodukter og æg indeholder D-vitamin. Det kan være svært at få nok D-vitamin gennem kosten alene – og her kan solen altså være en godt supplement.

Kræftens Bekæmpelse anbefaler dog en »fornuftig omgang med solen«, hvor man bl.a. udgår middagssolen. Det er specielt vigtigt for børn og unge samt mennesker med sart hud, da de særligt er i risikozonen for at kunne danne hudkræft ved overdreven solbadning.

Man har øget risiko for D-vitaminmangel, hvis man:

  • Har en høj alder – Kroppens evne til at optage D-vitamin falder med alderen
  • Har mørk pigmentering af huden. Pigmenten fungerer som solfilter
  • Bruger en klædedragt der dækker hele kroppen
  • Aldrig eller sjældent opholder sig i solen
  • Spiser en kost, der ikke indeholder særlig meget D-vitamin

Tilbage til oversigten »

Tilmeld abonnement »
Subscribe on sun »