Giv os et “Like”!
Besøg vores Facebook side »

Valentines Day
❤️ VI FEJRER VALENTINES DAY - d. 13. & 14. februar ❤️

SCOR skønhed og selvforkælelse:
👉 30% PÅ SOL begge dage*

Tilbuddet er til alle der har en brugerkonto eller opretter en gratis brugerkonto i ovenstående center.

Hos CLUBTAN får du også:
👉 Gratis Aftersun lotion.
👉 Hudtype scan for sikker soltid.
👉 Gratis brugerkonto.

Fokæl dig selv yderligere og få "Fri Sol" fra KUN 139,- kr/md., hvis du tegner et Lavpris Abonnement. Læs mere på www.clubtan.dk
- Tilmeld dig her: https://signup.clubtan.dk/start

Lavpris Abonnement giver adgang til sol hver anden dag for 50,- uden yderlige betaling end de 139,- kr/md.

* - der gives ikke rabat på sol dækket af abonnement.

CLUBTAN - We make you shine!
... Se mereSe mindre

2 uger siden

Vis foregående kommentarer

Hej Clubtan. Jeg har abonnent hos jer, men jeg har aldrig fået aktiveret min konto. Min mail adr. er lukket ned, så kan i evt sende mig login oplysninger her på fb.? Håber jeg for vil gerne igang NU :) Kh Maiken Ringbo Nielsen

1 uge siden

1 Reply

Avatar

Hvorfor er det ikke alle centre, at i har aftersun lotion? Jeg har abonnement på thorvaldsensgade i Århus C og savner det der ☺️✌🏼 Clubtan Sol & Wellness Danmark

1 uge siden

2 Replies

Avatar

Mustafa Yerlikaya Yes yes

2 uger siden   ·  1
Avatar

Yeliz Bakir 😍

2 uger siden
Avatar

Camilla Christine Bundgaard Anker 😏

2 uger siden
Avatar

Kommentér på Facebook

 

Sol med vitaminer

Sol med vitaminer

Vi får langt størstedelen af vores D-vitaminer fra solen, og den nyeste forskning viser, at kroppen har forstået at udnytte dette solskinsvitamin til at bekæmpe sygdomme som kræft, knogleskørhed og sclerose.
Vi ved, at D-vitamin beskytter mod brystkræft og tarmkræft. Vi ved at hover halvdelen af den danske befolkning lider af D-vitaminmangel, især om vinteren. Og vi ved, at folk der går jævnligt i solcenter, har omkring dobbelt så meget D-vitamin, som folk der ikke gør. De er alt sammen videnskabeligt underbygget.
Der er altså meget, der tyder på, at moderat solariebrug vil kunne medvirke til færre tilfælde af kræft, især når vi taler bryst- og tarmkræft. Derfor ser vi også, at enkelte hudforskere er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved, om anbefalingerne om sol er sundt, fordi mangel på D-vitamin kan føre til langt farligere sygdomme end de par ekstra rynker man får, hvis man tager meget sol.

Så let er det ikke

Begrænset tid i solen og almindelig god kost, er nok til at sikre D-vitamindepoterne i kroppen. Hvis det er så let, hvorfor lider over halvdelen af den danske befolkning så af D-vitaminmangel?
Svaret er, at vi får langt størstedelen af vores D-vitamin fra solen, og at natursolen ikke er stærk nok til, at kroppen danner D-vitamin fra oktober til april.
Naturlig kost med D-vitamin er mælk og fisk, men man skal altså drikke omkring tre liter mælk om dagen og spise fisk hver dag for bare at komme tæt på et ordentligt D-vitamin niveau, mens et kort besøg i solariet hver anden uge, vil dække ens behov for D-vitaminer gennem hele vinteren.
Solarier i sig selv, er nemlig ikke farlige, men det er farligt at blive solskoldet.
Med det rigtige udstyr og den rette viden, kan man undgå solskoldninger, og så kan alle nyde godt af solens gode egenskaber uden at løbe nogen særlig risiko.
Kræftens Bekæmpelse skulle måske bruge lidt mere energi på en saglig oplysningskampagne, der fortæller hvordan man undgår kilderne til hudkræft, heriblandt solskoldning, frem for at vise en letpåklædt, ung kvinde frem på internettet.
Så havde man også undgået, at man sammenfattende om både kvinden og kampagnen kunne sige: Hun har jo ikke noget tøj på!

Tilbage til oversigten »

Tilmeld abonnement »
Subscribe on sun »