Giv os et “Like”!
Besøg vores Facebook side »

Valentines Day
❤️ VI FEJRER VALENTINES DAY - d. 13. & 14. februar ❤️

SCOR skønhed og selvforkælelse:
👉 30% PÅ SOL begge dage*

Tilbuddet er til alle der har en brugerkonto eller opretter en gratis brugerkonto i ovenstående center.

Hos CLUBTAN får du også:
👉 Gratis Aftersun lotion.
👉 Hudtype scan for sikker soltid.
👉 Gratis brugerkonto.

Fokæl dig selv yderligere og få "Fri Sol" fra KUN 139,- kr/md., hvis du tegner et Lavpris Abonnement. Læs mere på www.clubtan.dk
- Tilmeld dig her: https://signup.clubtan.dk/start

Lavpris Abonnement giver adgang til sol hver anden dag for 50,- uden yderlige betaling end de 139,- kr/md.

* - der gives ikke rabat på sol dækket af abonnement.

CLUBTAN - We make you shine!
... Se mereSe mindre

2 uger siden

Vis foregående kommentarer

Hej Clubtan. Jeg har abonnent hos jer, men jeg har aldrig fået aktiveret min konto. Min mail adr. er lukket ned, så kan i evt sende mig login oplysninger her på fb.? Håber jeg for vil gerne igang NU :) Kh Maiken Ringbo Nielsen

1 uge siden

1 Reply

Avatar

Hvorfor er det ikke alle centre, at i har aftersun lotion? Jeg har abonnement på thorvaldsensgade i Århus C og savner det der ☺️✌🏼 Clubtan Sol & Wellness Danmark

1 uge siden

2 Replies

Avatar

Mustafa Yerlikaya Yes yes

2 uger siden   ·  1
Avatar

Yeliz Bakir 😍

2 uger siden
Avatar

Camilla Christine Bundgaard Anker 😏

2 uger siden
Avatar

Kommentér på Facebook

 

Solbadning reducerer risikoen for sclerose

Solbadning reducerer risikoen for sclerose

En amerikansk undersøgelse af enæggede tvillinger dokumenterer sammenhæng mellem solbadning i barndommen og sandsynligheden for at udvikle sclerose.

Det ene øjeblik må vi for Guds skyld ikke gå ud i solen, og snart er det alligevel vigtigt at gøre det.
Her er så endnu et argu-ment for alligevel at løbe risikoen og risikere hud-kræft. For at opholde sig meget i solen i barndom-men har videnskabeligt vist sig at mindske risikoen for at udvikle multiple sclerose senere i livet, viser en tvillingeundersøgelse fra University of California, offentliggjort i tidsskriftet Neurology.

Tidligere forskning havde allerede antydet en mulig sammenhæng mellem sollys og en reduceret risiko for at få multipel sclerose. Men for at dokumentere sammenhængen yderligere gennemførte forskerne en undersøgelse med 79 par enæggede tvillinger, hvor den ene tvilling havde udviklet den farlige nervesygdom, skriver Dagens Medicin i en omtale af de amerikanske forskningsresultater.

Årsag ikke klarlagt

Tvillingerne, der altså havde samme genetiske risiko for at udvikle sclerose, skulle hver for sig opgive hvem af de to, der i barndommen havde brugt mest tid på ni forskellige aktiviteter, som indebar eksponering for sollys. F.eks hvem, der oftest tog til stranden for at solbade.

Resultaterne viser, at jo mere man opholdt sig i solen, jo mere beskyttet var man mod sygdommen. Afhængig af opholdet i solen viste risikoen sig reduceret med 25 til 57 pct. F.eks. havde den tvilling, der brugte mest tid på at solbade, 49 pct. lavere risiko for at udvikle multiple schlerose end sin tvilling.

Hvorfor det er sådan er ikke klarlagt, men forskerne tror, at solens ultraviolette stråler påvirker immunforsvaret, enten ved direkte at påvirke immuncellerne, eller indirekte ved at fremme produktionen af d-vitamin, som menes at beskytte mod schlerose. Yderligere forskning vedrørende disse mekanismer, burde efter forskernes mening kunne forklare, hvordan multiple sclerose opstår.

Det fremgår ikke umiddelbart om eventuel brug af solfaktorcreme har nogen betydning for risikoen.

Tilbage til oversigten »

Tilmeld abonnement »
Subscribe on sun »