Giv os et “Like”!
Besøg vores Facebook side »

Valentines Day
❤️ VI FEJRER VALENTINES DAY - d. 13. & 14. februar ❤️

SCOR skønhed og selvforkælelse:
👉 30% PÅ SOL begge dage*

Tilbuddet er til alle der har en brugerkonto eller opretter en gratis brugerkonto i ovenstående center.

Hos CLUBTAN får du også:
👉 Gratis Aftersun lotion.
👉 Hudtype scan for sikker soltid.
👉 Gratis brugerkonto.

Fokæl dig selv yderligere og få "Fri Sol" fra KUN 139,- kr/md., hvis du tegner et Lavpris Abonnement. Læs mere på www.clubtan.dk
- Tilmeld dig her: https://signup.clubtan.dk/start

Lavpris Abonnement giver adgang til sol hver anden dag for 50,- uden yderlige betaling end de 139,- kr/md.

* - der gives ikke rabat på sol dækket af abonnement.

CLUBTAN - We make you shine!
... Se mereSe mindre

2 uger siden

Vis foregående kommentarer

Hej Clubtan. Jeg har abonnent hos jer, men jeg har aldrig fået aktiveret min konto. Min mail adr. er lukket ned, så kan i evt sende mig login oplysninger her på fb.? Håber jeg for vil gerne igang NU :) Kh Maiken Ringbo Nielsen

1 uge siden

1 Reply

Avatar

Hvorfor er det ikke alle centre, at i har aftersun lotion? Jeg har abonnement på thorvaldsensgade i Århus C og savner det der ☺️✌🏼 Clubtan Sol & Wellness Danmark

1 uge siden

2 Replies

Avatar

Mustafa Yerlikaya Yes yes

2 uger siden   ·  1
Avatar

Yeliz Bakir 😍

2 uger siden
Avatar

Camilla Christine Bundgaard Anker 😏

2 uger siden
Avatar

Kommentér på Facebook

 

Solbadning sundt for teenagere

Solbadning sundt for teenagere

Solens D-vitaminer kan forhindre kræft hos teenagere, viser ny forskning.
Kræftens Bekæmpelse er dog som altid skeptiske…

Hold Siesta. Brug solhat. Sluk Solariet.

Kræftens Bekæmpelse advarer hyppigt mod solens skadelige stråler, og de færreste danskere er i tvivl om, at UV-stråler kan give hudkræft.
Men nu viser ny canadisk forsning at teen-agere, der solbader, har 35% mindre risiko for at udvikle brystkræft senere i livet.
Det er koncentrationen af D-vitamin, som vi blandt andet får gennem solen, der har vist sig at beskytte mod brystcancer.
Brystvævet dannes i teenageårene, og derfor er den langsigtede gavnlige effekt størst for de 10-19 årige. På solbadende der havde passeret 45 år, var der ingen effekt overhovedet.
Kræftens Bekæmpelse vil dog på ingen måde skrue ned for advarselslamperne og op for solen. “Det er helt sikkert vigtigt at få D-vitamin, men det kan man også få gennem kosten. Solens UV-stråler kan jo give hudkræft, siger projektchef i Kræftens Bekæmpelse, Anja Philip.

Må ikke solbade løs

D-vitamin er centrum for intensiv forskning og debat. Vitaminet regulerer en mængde funktioner i kroppen og det er det eneste vitamin, som vi kan blive styrket af gennem to helt adskilte kanaler, sollyset og maden. D-vitamin findes blandt andet i mælkeprodukter og i fisk.

Ifølge Anja Philip skal teenagere og andre dog ikke bare solbade løs.
“Noget tyder på, at D-vitamin beskytter i et vist omfang mod for eksempel brystcancer og tarmcancer, men vi mangler altså det afgørende store studie. Man bør derfor få sin D-vitamin gennem kosten og lidt gennem solen, men aldrig mellem klokken 12 og 15, hvor UV-strålerne er farligst”, siger hun.
Tanken om, at sollys virker præventivt mod cancer, blev lanceret allerede i 40’erne, hvor mange mente, at det gav en form for immunitet mod sygdommen.

Tilbage til oversigten »

Tilmeld abonnement »
Subscribe on sun »