Giv os et “Like”!
Besøg vores Facebook side »

Valentines Day
❤️ VI FEJRER VALENTINES DAY - d. 13. & 14. februar ❤️

SCOR skønhed og selvforkælelse:
👉 30% PÅ SOL begge dage*

Tilbuddet er til alle der har en brugerkonto eller opretter en gratis brugerkonto i ovenstående center.

Hos CLUBTAN får du også:
👉 Gratis Aftersun lotion.
👉 Hudtype scan for sikker soltid.
👉 Gratis brugerkonto.

Fokæl dig selv yderligere og få "Fri Sol" fra KUN 139,- kr/md., hvis du tegner et Lavpris Abonnement. Læs mere på www.clubtan.dk
- Tilmeld dig her: https://signup.clubtan.dk/start

Lavpris Abonnement giver adgang til sol hver anden dag for 50,- uden yderlige betaling end de 139,- kr/md.

* - der gives ikke rabat på sol dækket af abonnement.

CLUBTAN - We make you shine!
... Se mereSe mindre

2 uger siden

Vis foregående kommentarer

Hej Clubtan. Jeg har abonnent hos jer, men jeg har aldrig fået aktiveret min konto. Min mail adr. er lukket ned, så kan i evt sende mig login oplysninger her på fb.? Håber jeg for vil gerne igang NU :) Kh Maiken Ringbo Nielsen

1 uge siden

1 Reply

Avatar

Hvorfor er det ikke alle centre, at i har aftersun lotion? Jeg har abonnement på thorvaldsensgade i Århus C og savner det der ☺️✌🏼 Clubtan Sol & Wellness Danmark

1 uge siden

2 Replies

Avatar

Mustafa Yerlikaya Yes yes

2 uger siden   ·  1
Avatar

Yeliz Bakir 😍

2 uger siden
Avatar

Camilla Christine Bundgaard Anker 😏

2 uger siden
Avatar

Kommentér på Facebook

 

Solskin kan forlænge livet

Solskin kan forlænge livet

Sundhed

Frygten for hudkræft bør ikke få folk til at undgå solskin. For lidt sol svækker immunforsvaret og dermed også modstandskraften overfor kræftsyg-domme.

På trods af risikoen for hudkræft er solskin sundt. Lidt mere solskin kan øge sundheden og mindske risikoen for at dø af andre kræftsygdomme, viser ny forskning.
Solen får kroppen til at producere D-vitamin, som har afgørende betydning for, at immunforsvaret fungerer optimalt. Derfor er D-vitamin med til at forebygge en række sygdomme som for eksempel engelsk syge, knogleskørhed og diabetes. En forskergruppe fra Institut for Kræftforskning i Oslo, advarer mod at gemme sig væk i skyggen, af frygt for at få hudkræft. Det er en dårlig idé, ikke mindst for skandinaver, mener de på baggrund af et nyt studie.

Solskin er hovedkilde

Risikoen for hudkræft er reel, men de positive helbredseffekter, man får af solskin, opvejer langt risikoen. Selv en moderat udsættelse for solskin giver enorme sundhedsmæssige fordele, siger lederen af studiet Johan Moan.
Man kan også få D-vitamin gennem kosten, men da hovedkilden til D-vitamin kommer via solskin, er det afgørende, at man sørger for at komme ud i solen og dagslyset. Det gælder særligt for mennesker, der bor langt fra ækvator som f.eks. danskerne…

Immunforsvaret

Undersøgelsen viste, at mennesker, der bor i det nordlige Australien, ikke langt fra ækvator, producerer næsten fem gange mere D-vitamin end folk i Skandinavien. Da D-vitamin gavner immunforsvaret, er dette ifølge forskerne formentlig forklaringen på, at personer, der bliver ramt af kræft i solrige lande, har en større chance for at overleve.
Johan Moan vurderer, at der i Norge ville være cirka 300 flere dødsfald af hudkræft, hvis nordmændene generelt fik dobbelt så meget sol.
Til gengæld kunne det ifølge Moan, reducere antallet af øvrige kræftdødsfald med cirka 3000.

Tilbage til oversigten »

Tilmeld abonnement »
Subscribe on sun »